Home Redovne ture Proslave Kontaktindex.htm Galerija

 

Zakup brodova

Venčanja

Privatne
proslave

Poslovne
proslave

Ponuda
menija i pića

 

Zakup brodova

Idealan i jedinstven ambijent za sve Vaše događaje – poslovne susrete i privatna i porodična slavlja!

Izaberite prostor koji Vam najviše odgovara i prepustite se mirisima i zvucima neponovljive prirode.

Plovimo cele godine a Vaše proslave možemo da organizujemo:
- na brodu uz plovidbu gde se cela proslava održava na brodu, a Vi odlučujete koliko sati želite da brod plovi a koliko da budete usidreni
- na splavu restoranu elegantnog i prijatnog ambijenta sa prelepim pogledom na Dunav, Zemun i Beograd
- kombinacija restorana i broda: na brodu se može organizovati deo druženja gostiju uz posluženje tokom plovidbe, a glavna proslava bi bila u restoranu.

Sa zadovoljstvom Vas očekujemo!

SPLAV RESTORAN SIRENA


Kapacitet: 200 osoba
Splav je prijatnog ambijenta, na dva nivoa, sa prostranom baštom na vodi. Idealan je za organizaciju svih vrsta proslava, bilo da se radi o svečanim prijemima i prezentacijama ili opuštenim zabavama. Prostor se lako može prilagoditi manjim grupama gostiju.


 

CENE ZAKUPA BRODOVA

BROD

SIRENA

ZLATNO SRCE

KEJ

STACIONARNI BROD

KAPACITET

150 osoba

150 osoba

300 osoba

200 osoba

1 SAT PLOVIDBE

NA UPIT

NA UPIT

NA UPIT

-

1 SAT USIDREN

NA UPIT

NA UPIT

NA UPIT

NA UPIT

 

BROD SIRENA

[ klikni na gronju sliku za galeriju ]

Kapacitet: 150 osoba
Dužina broda je 25m, širina 7m.
Brod je na dva nivoa: donja paluba je restoranskog tipa, potpuno u staklenim površinama tako da gosti broda u svim vremenskim uslovima imaju lep i jasan pogled na panoramu grada.
Pruža mogućnosti za organizovanje poslovnih ručkova, koktela, prezentacija i promocija, kao i za neobavezno druženje. Brod ima profesionalno ozvučenje i prostranu otvorenu terasu na gornjoj palubi.

   CENA ZAKUPA:
   1 SAT PLOVIDBE: NA UPIT
   1 SAT USIDREN: NA UPIT


 

BROD ZLATNO SRCE


Kapacitet: 150 osoba
Dužina broda je 24m, širina 8m.
Na prvom nivou je velika sala koja može biti mesto za prezentacije ili prijatan prostor za organizaciju svih vrsta proslava. Sala je zatvorena velikim staklenim površinama koje omogućavaju predivan panoramski pogled na reku i priobalje. Na drugom nivou je otvorena paluba koja pruža jedinstven ugođaj. Brod plovi svim plovnim putevima Republike Srbije, a ima dozvolu i za međunarodnu plovidbu.

   CENA ZAKUPA:
   1 SAT PLOVIDBE: NA UPIT
   1 SAT USIDREN: NA UPIT


 

BROD KEJ

[ klikni na gornju sliku za galeriju ]


Kapacitet: 250 osoba
Dužina broda je 22m, a širina 11 m.
U klimatizovanom zatvorenom delu površine 200 m2, udobno se može smestiti 130 osoba, a na pokrivenoj terasi iste površine još 120 osoba.
Brod je katamaranskog tipa, na dva nivoa, i svojim gostima nudi maksimalnu udobnost, poslovni ambijent, klimatizovan salon, restoran-bar, profesionalno ozvučenje i vrhunsku uslugu.

   CENA ZAKUPA:
   1 SAT PLOVIDBE: NA UPIT
   1 SAT USIDREN: NA UPIT


STACIONARNI BROD – KLUB RESTORAN ZA SVE VAŠE PROSLAVE


Kapacitet: 250 osoba
Ekskluzivni brod restoran na reci Savi, sa fantastičnim pogledom na Most na Adi, za Vaše najlepše trenutke, venčanja, krštenja, rođendane i poslovne skupove, seminare, prezentacije, promocije, revije... Prostor se može lako prilagoditi manjim grupama gostiju.

KLUB RESTORAN ZA SVADBE
Ekskluzivni prostor i svetla beogradskih mostova učiniće Vaše venčanje posebnim i nezaboravnim. Brod poseduje funkcionalni prostor kapaciteta do 250 mesta za sedenje, prostor na terasi, poseban gratis apartman za mladence i obezbeđena mesta za parkiranje.

KLUB RESTORAN ZA POSLOVNE SKUPOVE I SEMINARE
Multifunkcionalni prostor koji u svakom trenutku možemo prilagoditi Vašim zahtevima i željama. Pozovite nas ukoliko Vam je potreban prostor za druženje sa poslovnim partnerima, sa odvojenim prostorom za zakusku i predah, ili Vam je potreban prostor za seminare i predavanja sa pripadajućim projektorom, platnom za projekcije i internet konekcijom.

 

Pogledajte ponudu menija i pića! >>

 

 

Rezervacije i informacije: (+381) 64 315 5000, Email: info@plovidbabeogradom.com